Entertainment

Een professionele act door Duo Poledance Directory als spectaculaire aanvulling op uw feest of event. Dit kan vrijwel op iedere locatie. De act wordt volledig afgestemd naar uw wensen. Een act vol glitter en glamour, of past een sportieve paaldansact meer op uw event? Alles is bespreekbaar.

Voor meer informatie over boeken van een performance of tarieven, neem contact op via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een professionele paaldansact door

Gabriela Swat

als spectaculaire aanvulling op je feest of event. Dit kan vrijwel op iedere locatie. De act wordt volledig afgestemd naar je wensen. Een act vol glitter en glamour, of past een sportieve paaldansact meer op je event? Niets is onmogelijk.

De Poolse Gabriela Swat is geboren te Konskie op 10 december 1982.

Via internet vond ze in 2011 een nieuwe uitdaging: Sportief Paaldansen, een workout waarbij je zowel kracht, lenigheid als uithoudingsvermogen traint. Ze werd meteen verliefd op de sport en al snel ging ze meedoen met wedstrijden. Met haar optredens wil Gabriela Swat haar eigen stijl laten zien en haar gevoel en plezier voor haar passie met het publiek delen.

  • Een professionele paaldansact
  • Op zoek naar een professionele paaldansact voor uw event?
    Wij stemmen de act volledig af op je wensen.
  • Een act vol glitter en glamour
  • Past een act vol glitter en glamour meer op uw event?
    Dan stemmen wij de act volledig af op je wensen.
  • Een sportieve paaldansact
  • Heeft uw event een sportieve boost nodig? Dan is een paaldansact een leuke en verassende optie.